Comfort Boxspring

Comfort boxspring nodig? Bij MediSleep kunt u in een paar stappen uw unieke, persoonlijke boxspring geheel naar uw wensen samenstellen. En met persoonlijk bedoelen we ook echt persoonlijk! 

Ons comfort boxspring is ergonomisch ontworpen met duurzame materialen. De hoge kwaliteit en verschillende uitvoeringsopties maken de MediSleep Comfort Boxspring tot het ideale bed voor iedere slaapkamer.

Doordat de MediSleep Comfort Boxspring is voorzien van het unieke MediSleep instelbare matras kunnen wij ervoor zorgen dat de Boxspring geheel is afgestemd op uw lichaamsbouw en uw lichamelijke klachten.

Ook houden wij rekening met uw persoonlijke wensen wat betreft comfort. De MediSleep Comfort Boxspring kan in een vlakke uitvoering, een elektrisch verstelbare uitvoering, of in een hoog laag uitvoering worden gekozen.

En het uiterlijk van de Boxspring is natuurlijk ook heel persoonlijk. Vandaar dat u bij het samenstellen van uw Boxspring kunt kiezen uit diverse hoofdborden (van klassiek tot modern), stofferingen, kleuren, poten en diverse accessoires. 

Omdat wij alleen werken met duurzame materialen kunnen wij 25 jaar garantie geven op onze Boxsprings.

Ons Comfort Boxspring is een investering in de kwaliteit voor uw leven.

Video afspelen over Boxsprings
Video afspelen

Onze comfort boxsprings

Boxspring vlak

“Stel uw eigen boxspring samen”

Prijs vanaf €749 (exclusief matras | 1 persoons)

Boxspring elektrisch verstelbaar

“Optimaal comfort in elke stand”

Prijs vanaf €1.695 (exclusief matras | 1 persoons)

Boxspring hoog/laag

Met gemak geheel instelbaar

Prijs vanaf €3.195 (exclusief matras | 1 persoons)

Boxspring Care

De beste zorg aan huis

Prijs vanaf €3.395 (exclusief matras | 1 persoons)

Persoonlijk advies thuis of in onze showroom

Maak vrijblijvend een afspraak, juist als u zich aan het oriënteren bent. We adviseren u graag over de oplossingen, waar u op moet letten en hoe u het juiste product voor uw behoeften kunt vinden. Persoonlijk advies kan in onze showroom of bij u thuis. 

Liever eerst telefonisch advies voor u een afspraak maakt? Dat kan, laat uw telefoonnummer achter dan bellen we u terug.