Instelbaar matras

Instelbaar matras nodig? MediSleep heeft 2 orthopedische instelbare matrassen ontwikkeld die zich volledig kunnen aanpassen aan uw lichaamsbouw en uw specifieke klachten. Ieder lichaam is uniek (lengte, gewicht, en lichaamsvormen) wat vraagt om een specifieke ondersteuning van het matras.

Bij traditionele matrassen heeft u vaak alleen de keuze uit een wat zachtere of een wat hardere uitvoering waarbij geen rekening wordt gehouden met uw lichaamsbouw (o.a. heup- en schouderbreedte).

Het instelbaar matras van Medisleep zorgt ervoor dat, vooral bij vrouwen, de heupzone kan worden aangepast en bij mannen de schouderzone. Deze aanpassingen van het MediSleep instelbare matras zijn van belang om de natuurlijke vorm van de wervelkolom te behouden en deze aanpassingen voorkomen te veel drukbelasting op uw heup en schouders.

Om het matras voor u optimaal te kunnen instellen hanteren wij onze unieke 5-stappenplan. Een belangrijk onderdeel hiervan is het meten met de MediSleep 3D Rugscan. Meten is weten!

Het instelbare matras van Medisleep heeft een preventieve werking en reduceert lichamelijke klachten.

“Voor een gezonde nachtrust is het MediSleep instelbare matras voor ieder lichaam een MUST!!”

Video afspelen

Te zacht matras

Bij een te zacht matras komt de wervelkolom en alle weke delen onder druk te staan waaronder tussenwervelschijven, ligamenten en spieren. Een te zacht matras zorgt voor compressie (druk) met name in het nek- en schouder gebied. Het gevolg is lichamelijke pijn tijdens de nacht of bij het opstaan.

Te hard matras

De uitstekende lichaamsdelen, schouder en heup, krijgen te weinig ruimte om in het matras te zakken. Hierdoor ontstaat compressie (druk) op de schouder en op de heup met alle nadelige gevolgen van dien. Daarnaast zorgt een te hard matras voor onvoldoende ondersteuning van de gehele wervelkolom wat resulteert in een pijnlijke en stijve rug.

Het MediSleep instelbaar matras

Bij een correcte zij- en rugligging heeft de lumbale (onderrug) zone een optimale ondersteuning waarbij de wervelkolom de natuurlijke vorm behoudt. Het schouder- en heupgebied ervaren geen compressie (druk).

Voor ieder lichaam een specifieke ondersteuning

H-VORM

De heupen, taille en schouders gelijke breedte.

X-VORM

Brede heupen, brede schouders en smalle taille.

V-VORM

Brede schouders met smalle taille.

A-VORM

Smalle schouders, brede heupen en brede taille.

Benieuwd welke ondersteuning voor u het beste is?

Het juiste instelbare matras in 5 stappen

MediSleep rugscan

De 1e stap van het 5-stappenplan is de anamnese, een 1 op 1 gesprek tussen jou en de MediSleep slaapadviseur om een duidelijk beeld te krijgen van uw behoefte, lichamelijke klachten of slaapproblemen.

De Biomechanische analyse brengt lichamelijke klachten en beperkingen nauwkeurig in kaart. Dit vormt de basis voor de instellingen van het MediSleep-matras.

Tijdens de derde stap van het 5-stappenplan gaan we op basis van de uitkomst van de Anamnese en de Biomechanische Analyse het MediSleep-matras instellen en testen.

Tijdens deze stap wordt de 3D Rugscan uitgevoerd om te controleren of het MediSleep-matras op de juiste wijze is ingesteld. Meten = weten!

De laatste stap van het 5-stappenplan is het bespreken van het slaapplan. Op basis van de eerste 4 stappen wordt een slaapplan opgesteld specifiek voor jouw situatie.

Onze producten

MediSleep Comfort

“Beste Prijs –Kwaliteitverhouding”

Prijs vanaf €795

MediSleep Comfort Plus

“Het no.1 matras zonder enige consessie”

Prijs vanaf €1.195

Persoonlijk advies thuis of in onze showroom

Maak vrijblijvend een afspraak, juist als u zich aan het oriënteren bent. We adviseren u graag over de oplossingen, waar u op moet letten en hoe u het juiste product voor uw behoeften kunt vinden. Persoonlijk advies kan in onze showroom of bij u thuis. 

Liever eerst telefonisch advies voor u een afspraak maakt? Dat kan, laat uw telefoonnummer achter dan bellen we u terug.