Zorgbed

Zorgbed nodig? Als u kiest voor een zorgbed van MediSleep dan kiest u voor een zeer comfortabel en veilig bed. Het MediSleep Zorgbed is geschikt voor thuiszorg, zieken- en ouderenzorg.

Functionaliteit en eenvoudige bediening verlichten het gebruik voor uzelf alsmede voor uw verzorgende. Onze zorgbedden hebben dezelfde functies als een medisch verpleegbed maar dan met de uitstraling van een modern bed.

Omdat onze zorgbedden voldoen aan de zorgeisen, is zorg aan uw bed mogelijk en kunt u langer thuis blijven wonen.

Video afspelen over Boxspring elektrisch verstelbaar2
Video afspelen over Boxspring elektrisch verstelbaar

Onze zorgbedden

Zorgbed Comfort

Is een speciaal voor de thuiszorg ontwikkeld zorgbed en biedt hoog comfort en functionaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Leverbaar in 4 kleuren (Beuken, Walnoot, Ahorn en Noten)

Prijs vanaf €1.495  nu tijdelijk vanaf €1.099,- (exclusief matras | 1 persoons)

Zorgbed Comfort Plus

Is een comfortabele, sfeervol zorgbed in zeer moderne hout decoren en een robuuste uitstraling door toepassing van sterke materialen. Dit bed biedt een hoog comfort en een complete functionaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Leverbaar in 3 kleuren (Wild Eiken, Onyx Iepen en Wit structuur)

Prijs vanaf €2.245 (exclusief matras | 1 persoons)

Zorgbed Comfort XXL

Dit is een speciaal ontworpen zorgbed voor zwaarlijvige mensen tot 300 kg. Dit bed is leverbaar in de breedte maten 120 cm en 140 cm.

Leverbaar in Beuken

Prijs vanaf €3.995 (exclusief matras | 1 persoons)

Zorgbed Comfort Deluxe

Dit zorgbed is de meest complete en luxe zorgbed in haar uitvoering met ergonomisch en hoogst kwalitatieve zorg samengesteld. De mogelijkheden zijn eindeloos en gaan verder dan de MediSleep Comfort Plus. Daarbij heeft de Comfort Deluxe de mogelijkheid om als twee-persoonsbed te kiezen wat voor uw partner een gevoel van samenzijn geeft in de slaapkamer.

Massief Eiken in 14 lak-, beits- en oliekleuren of compleet gestoffeerd in 10 kleuren.

Prijs vanaf €2.959 (exclusief matras | 1 persoons)

Zorgbed kopen? Advies thuis of in onze showroom

Maak vrijblijvend een afspraak, juist als u zich aan het oriënteren bent. We adviseren u graag over de oplossingen, waar u op moet letten en hoe u het juiste product voor uw behoeften kunt vinden. Persoonlijk advies kan in onze showroom of bij u thuis. 

Liever eerst telefonisch advies voor u een afspraak maakt? Dat kan, laat uw telefoonnummer achter dan bellen we u terug.