• Hoofd- en voeteinde elektrisch verstelbaar
 • Onderbeen ondersteuning verstelbaar in 5 standen
 • Elektrische Hoog / Laag verstelling
 • Bed-Papegaai (optioneel)
 • Inclusief zijhekken
 • Inclusief wielen met rem
 • Inclusief metalen bodem. Geen kwetsbare lattenbodem.
 • Inclusief nooddaal functie bij stroomstoring
 • Standaard kleur beuken afwerking, andere kleuren mogelijk
 • Voldoet aan alle wettelijke eisen voor een zorgbed
 • Voorzien van certificaat
 • Meest stabiele zorgbed in de zorgbranche
 • 10 jaar garantie

MediSleep Zorgbed Comfort

Lenen
afhankelijk van uw zorgverzekeraar tot 100% vergoed.

Huren
€39,95 per week, minimale huurperiode 4 weken.

Kopen
€1.500,- nu tijdelijk vanaf €1195,- zolang de voorraad strekt. (uw voordeel €305,-)

Het meest complete hoog-laag bed voor de scherpste prijs. U bent verzekerd van een zeer veilige, gebruiksvriendelijke en ergonomisch zorgbed waarin u comfortabel verzorgd kunt worden indien noodzakelijk. 

Voor de zorgverlener ideaal om u te verzorgen en te behandelen vanwege de instelbare hoogte. Het zorgbed heeft alle functionaliteiten die een optimaal zorgbed vereist in de thuiszorg, zieken- en ouderenzorg. Het MediSleep Zorgbed Comfort heeft dezelfde functies als een medisch verpleegbed maar dan met de uitstraling van een modern bed.

 • Duurzame HR45 koudschuim met drukverlagende toplaag
 • Makkelijk te reinigen hoes
 • Incontinentiehoes
 • Waterdicht maar wel luchtdoorlatend
 • Crib5 brandnorm
 • Satinized anti-huisstofmijt
 • Anti-bacterieel behandeld
 • 5 jaar garantie
 • Kan op ieder bedbodem!

MediSleep zorgmatras

Lenen
afhankelijk van uw zorgverzekeraar tot 100% vergoed.

Huren
€19,95 per week, minimale huurperiode 4 weken.

Kopen
€695,- nu tijdelijk €495,- zolang de voorraad strekt.

Een zeer comfortabele zorgmatras met twee componenten HR45 koudschuim en drukverlagende toplaag van visco-elastisch schuim. Het zorgmatras is waterdicht en wel luchtdoorlatend. Ideaal bij vochtverlies en makkelijk schoon te maken. Uitermate geschikt als incontinentie matras. De speciale hoes is antibacterieel behandeld en huisstofmijt werend waardoor u minder last van uw luchtwegen ervaart, zoals bij astmatische bronchitis en andere longaandoeningen.

MediSleep Bijzettafel DeLuxe

Lenen
afhankelijk van uw zorgverzekeraar tot 100% vergoed.

Huren
€19,95 per week, minimale huurperiode 4 weken.

Kopen
€269,- zeer voordelig bij langdurige zorg.

De MediSleep bijzettafel DeLuxe is uitstekend te combineren met onze zorgbedden. Ideaal vanwege de functionaliteit voor zowel rechts als links te gebruiken aan het zorgbed. Tv kijken, lezen en een maaltijd nuttigen is zeer comfortabel te doen met deze in hoogte verstelbaar en kantelbare bijzettafel.

De voordelen van MediSleep!

Als u met spoed een zorgbed en/of zorgmatras nodig heeft, neem dan contact op met onze Klantenservice via 085- 0608025 (24 uur per dag bereikbaar).

Ons Installatie Team kan vaak dezelfde dag nog uw zorgbed installeren.

Een zorgbed lenen bij MediSleep

Gratis zorgbed lenen is mogelijk

Door de jaarlijkse veranderingen in wet- en regelgeving is het vaak erg moeilijk te doorgronden of u nu een zorgbed gratis kunt lenen of via uw gemeente of zorgverzekeraar kunt aanvragen.

MediSleep biedt u de mogelijkheid om tijdelijk een kwalitatief goed zorgbed en een zorgmatras ‘gratis’ te lenen. 

‘Gratis lenen’ klinkt mooi en wellicht te mooi om waar te zijn. Echter is het wel degelijk waar om bij MediSleep hulpmiddelen te lenen voor uw thuissituatie. Via de zorgverzekeringswet worden deze hulpmiddelen, zoals een zorgbed (gedeeltelijk) vergoed mits het medisch noodzakelijk is en voor een bepaalde periode voor uw situatie. 

Mocht het niet medisch noodzakelijk zijn dan kunt u bij ons de hulpmiddelen, zoals een zorgbed en een zorgmatras huren.

Leenhulpmiddelen worden (in veel gevallen) vergoed vanuit de zorgverzekeraar mits u aan de voorwaarden kunt voldoen. Huurhulpmiddelen betaalt u zelf. Wanneer een hulpmiddel niet vergoed wordt vanuit de zorgverzekeraar, is huren een goed alternatief. 

Bel ons of vul het het aanvraagformulier hier in!

Wij regelen het verder voor u met de zorgverzekeraar!  Wij ontzorgen u graag zodat het zorgbed zo snel mogelijk geplaatst kan worden en u zich kunt concentreren op de revalidatie en verpleging. Het bespaart u veel tijd en moeite!

Een zorgbed huren bij MediSleep

Zorgeloos een zorgbed huren

Het kan voorkomen dat u het zorgbed en matras niet onder de kortdurende uitleen van de zorgverzekering valt. Het is ook mogelijk dat u de geleende artikelen net iets langer nodig heeft dan 12 weken. Of dat u een hulpmiddel niet wilt kopen. U kunt deze hulpmiddelen dan huren

Voor hulpmiddelen lenen geldt echter een maximale periode. Het huren van bijvoorbeeld een zorgbed is een maximale periode niet noodzakelijk. U kunt hulpmiddelen huren zo lang als u wilt, maar let op: afhankelijk van de duur van uw huurperiode, is het misschien wel verstandiger om het hulpmiddel nieuw aan te schaffen.

Wilt u weten wat in uw situatie voordeliger is of wilt u meer informatie over het huren van een zorgbed? Bel ons of vul het aanvraagformulier in. Wij ontzorgen u graag en staan 24/7 voor u klaar!

Zorgbed comfort3

Advies aan huis

Heeft u een hulpmiddel nodig maar bent u niet in de gelegenheid om zelf naar onze showroom te komen? Geen probleem! Onze MediSleep adviseur komt kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Onder het genot van een kop koffie kan onze adviseur uw (thuis-)situatie bekijken en een persoonlijk advies gegeven. Op basis van uw wensen en mogelijkheden zoeken we samen naar de beste oplossing voor u!

In een aantal gevallen kan uw hulpmiddel voor vergoeding in aanmerking komen. Of dit zo is hangt af van uw persoonlijke situatie. 

Wij kunnen ons voorstellen dat door alle regels, die ook nog eens vaak veranderen, u niet weet hoe het precies in elkaar steekt. MediSleep kan met u meekijken naar uw situatie en helpen in deze complexe regelgeving van de zorgverzekeringswet.

Neem gerust contact met ons op!

Zorgbed comfort2