Ons verhaal

Stephan Rayer en Kees Goddrie zijn met MediSleep in 2021 begonnen. Stephan krijgt als fysiotherapeut in zijn klinieken (Rayer Healthcare met 52 fysiotherapeuten in de Randstad) enorm veel mensen onder behandeling die klachten hebben als gevolg van een verkeerd matras.

Kees Goddrie (voormalig eigenaar van Passie voor Slapen) adviseert al ruim 25 jaar klanten op het gebied van bedden, matrassen en kussens om een zo goed mogelijk passende slaapoplossing te bieden.

Waar Stephan de kennis van matrassen miste, daar miste Kees de schakel van het medische. Samen zijn zij op zoek gegaan naar de ideale oplossing om beide werelden samen te brengen.

Samen bedachten ze hoe het ideale matras tot stand zou moeten komen; de intake die een goed beeld moet geven van de klachten, een goede meting van het hele lichaam, de perfecte maatafstelling van het matras en de objectieve bevestiging van een goede lighouding door middel van een 3D rugscan. Dit was hoe mensen met pijnklachten een échte oplossing geboden kan worden. Dit is uiteindelijk hoe MediSleep ontstaan is. 

MediSleep Stephan en Kees
Bezorgen matras

Wat maakt MediSleep nu zo bijzonder?

Wat we doen

Een eigen fysiotherapeut

Met Stephan Rayer hebben we een fysio- en manueel therapeut aan boord met meer dan 25 jaar ervaring, waaronder veel behandelingen van mensen met klachten door een verkeerd matras.

Een eigen slaapexpert

Kees Goddrie heeft al ruim 25 jaar ervaring met het adviseren op gebied van bedden en matrassen. Met dit 'one-stop-shop' concept brengt Kees gezond slapen naar een hoger niveau.

50 jaar ervaring

Samen hebben Stephan en Kees meer dan vijftig jaar ervaring met verhelpen van matrasgerelateerde slaapproblemen. Nu kunnen zij deze bij u helpen voorkomen.

Een liefde voor goede nachtrust

Zelf zijn beide heren enorm veel bezig met de kwaliteitsverbetering van nachtrust, ook die verder gaat dan enkel een goed matras. Het heeft zowel zakelijk als privé een enorm goede impact op het leven.

MediSleep in actie

Persoonlijk advies thuis of in onze showroom

Maak vrijblijvend een afspraak, juist als u zich aan het oriënteren bent. We adviseren u graag over de oplossingen, waar u op moet letten en hoe u het juiste product voor uw behoeften kunt vinden. Persoonlijk advies kan in onze showroom of bij u thuis. 

Liever eerst telefonisch advies voor u een afspraak maakt? Dat kan, laat uw telefoonnummer achter dan bellen we u terug.